Modelka Natalia Vodianova je pětinásobná maminka, jak si udržuje své sexy tělo

10.11.2020 | Osobnosti

Modelka Natalia Vodianova sportuje téměř denně. Bez pohybu by prý nemohla vůbec existovat. Je totiž základním kamenem její mentální příčetnosti. O to víc na pravidelné sportování dbá v době pandemie, která je pro mnohé psychicky velmi stresujícím obdobím.

Osmatřicetiletá supermodelka je matkou pěti dětí. Stále vypadá jako holčička a přičítá to také faktu, že každý večer medituje. Proto prý investovala do nové aplikace pro meditaci před spánkem, která se jmenuje Loóna. Vytvořil ji tým běloruských podnikatelů v IT v čele s Andrejem Jančurevičem (anglicky se uvádí Andrew Yanchurevich).

„Než začal COVID-19, asi tak patnáct let jsem nestála u plotny. Ačkoli bych to nepopsala jako svou vášeň, začala jsem vařit v šesti letech a nejsem v tom špatná. V kuchyni se cítím pohodlně a cítím se tam také smysluplně, když vařím pro svou rodinu, což jsem dělala denně, když začal lockdown. Je to nádherný pocit, když vás rodina takto potřebuje. Sport a pohyb jsou pro mě ale životně nezbytné, ať už je to chůze, turistika, pilates, jóga nebo někdy posilovna. Miluju jízdu na kole po městě se svými dětmi a také pobyt venku v přírodě. Moje čtrnáctiletá dcera Něva zdědila po mně lásku k chůzi, je disciplinovaná a každý den vstane o pětačtyřicet minut dřív, aby mohla jít do školy pěšky,“ tvrdí Vodianova.

S bývalým manželem Justinem Portmanem má osmnáctiletého Lucase, čtrnáctiletou Něvu a třináctiletého Viktora. S druhým mužem Antoinem Arnaultem má čtyřletého Romana a šestiletého Maxima.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat